• 18/12/2019

  Vi er en foreldreeid barnehage organisert som et Samvirkeforetak (SA). Vi har en avdeling med ca 18 barn fra fylte 2 år til skolestart.

  Åpningstider:

  Kl. 07.00-16.30

  Vi har stengt 3 uker om sommeren, romjulen, påskens "stille uke", og har 5 planleggingsdager i året.

   

  Vi er en liten og god barnehage på vakre Jeløy i Moss og holder til i det lille røde huset på Reier.

  Vi har nærhet til Reier skole, skogen og stranda. 

  Vi legger vekt på trygghet og tilknytning, trivsel og utvikling, der leken har en stor plass, og der bevisste og kompetente ansatte deltar nært og tilstedeværende.  

  Klikk deg inn på de ulike fanene og bli mer kjent med oss:) 


  -  Barnehagen ligger Søndre Jeløy, tett inntil et stort landskapsvernområde. Det betyr at vi har store områder med skog rett utenfor barnehagens tomt, og slipper å gå over bilvei for å bevege oss inn i fantastisk natur. Vi har også kort vei til flere strender. Både skogen og strendene er flotte turmål, hvor barna kan utforske og leke, bevege seg i ulendt terreng og få brukt alle sanser hele året. 

   

  -  Vi holder til i et lite rødt hus i skogkanten. Huset er en gammel husmannsplass under Reier gård, og har to etasjer med gode rammebetingelser og utstyr for vårt pedagogiske arbeid. 

  Utelekeplassen er mer enn stor nok, ligger lunt til, og har de grunnleggende elementene på plass. Her kommer det til å skapes flere spennende ting for barna fremover. 

   

  - Vi er glad i å gå på tur til strendene som ligger et par steinkast fra barnehagen, der er det også flere små lekeplasser barna kan boltre seg på.

  I sommerhalvåret kan vi også besøke Fiskehytta av og til. Dette er en gammel hytte på Albystranda nedenfor Galleri F15.  Her utforsker og leker barna med og i sand og vann, på store plener, i gamle trær og på steingjerder. På dager med mye vær og vind, kan vi være inne i hytta og spise og hvile oss. Her er det også en steinmolo vi kan fiske krabber fra.

    -  Ettersom det ikke er så stort hos oss, fungerer barnehagen også fint som et utgangspunkt for netterksbygging for foreldrene. Det er lett å bli kjent med hverandre, og via både barnehagens arrangementer og foreldrenes initiativ, kan man knytte nye kontakter, enten man er innflytter eller "gammel mossing". 

  -  Vi legger stor vekt på et godt foreldresamarbeid, slik at det enkelte barn og hele barnegruppa kan oppleve trygghet og tilknytning, utvikling, trivsel og glede.